miercuri, 30 aprilie 2008

mileuri din macrame




Perioada 1984-1994 a fost a mileurilor din macrame .Am lucrat multe modele, facand schimb de modele cu prietenele mele dar se gaseau carti in librarie.Inca le pastrez si-mi face placere sa le rasfoiesc.
Iata cateva modele pe care le pastrez .O sa le caut si pe celelalte.

6 comentarii:

Petit Patch spunea...

Am si eu câteva carti cu modele de macrameuri!
Si colectia ta e foarte frumoasa!
Smaranda

Di spunea...

Sunt superbe! N-am mai lucrat demult la macrameuri... Stie cineva sa-mi explice cum faci snurul? Am uitat complet e cand n-am mai facut...

Petit Patch spunea...

Di ai un articol despre macrameu, pe blogul meu, cu pas cu pas, video si linkuri foarte utile!
Smaranda

kyky spunea...

cum pot descarca modele de mileuri in marime naturala?

Andrea spunea...

Buna.Imi poate spune si mie cineva unde pot gasi carti pentru a invata modele de macrame.Am facut cand eram mica dar acuma nu mai stiu sa fac si as vrea sa cos in timpul liber.

Ileanas Lace spunea...

Am gasit din intimplare acest blogg dar cu aceasta ocazie vreau sa fac o invitatie de participare itr-un grup pe facebook pe care eu l-am creat special pentru toate femeile romance sau nu, dar care iubesc/fac/sau doar au acasa cateva modele de macrame sau point lace cum se cunoaste afara in lume.grupul se numeste:Romanian point lace/macrame.Sau puteti vizita blogg-ul meu care este pe suedeza dar are scopul de a-i invata pe cei care doresc cum se face Romanian point lace/macrame.Va astept!Salutari Ileana!